Hirdetés

Grand Theft Auto Online - ezek a járművek jönnek még a következő hetekben

|

A GTA Online új DLC-je számos motort hozott, de továbbiakra is számíthatunk, illetve új autók is érkeznek.

Hirdetés

Már-már követhetetlen ütemben tolja a Rockstar a GTA Online-ba az új tartalmakat. Ma megjelent a Bikers DLC, melynek köszönhetően motoros bandát alapíthatunk, új ruhákban járhatunk, és kétkerekűekkel szánthatjuk fel San Andreas útjait.

A csomagban foglalt motorok között chopperek és robogók egyaránt találhatók, elég széles a választék. Aki viszont ezzel sem éri be, az örülhet, ugyanis egy TRON-szerű, valamint négy hagyományosabb jellegű jármű is jön, amik most még nem elérhetők, de a fájlokban kutakodva sikerült rájuk találni. Egy kisbusz, egy hotrod, és egy nagyon fura, ránézésre háromkerekű buggynak tűnő valami is közeleg. Ezeket mind az alábbi képeken láthatjátok, amiket Cr3wBoss tett közzé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)