Hirdetés

Grand Theft Auto Online - hamarosan motoros bandákba verődhetünk

|

A GTA Online következő nagy frissítése végre a motorozás kedvelőinek is hoz valamit: a Bikersben saját bandát alapíthatunk.

Hirdetés

Úgy látszik, célt ért a petíció. A Rockstar meghallgatta a motorosok kívánalmait, és rengeteg, nekik szánt újítással bővíti a GTA Online-t hamarosan.

Legfeljebb hét másik játékossal együtt közös bandát alapíthatunk, saját főhadiszállásunk (klubházunk) lehet különleges szerelővel, versenyezhetünk más bandák tagjaival, valamint részt vehetünk új, illegális üzleti tevékenységekben, hiszen miért épp az maradna ki. A csomaggal új motorok, fegyverek, öltözékek és tetoválások is érkeznek. Egyelőre ennyit tudni erről, még csak hozzávetőlegesen sem árulták el, mikor jelenhet meg. 

Ugyanakkor számíthatunk új, "magas szintű, nagy téttel bíró" járműves missziókra is, amik valószínűleg a hagyományos bűnszervezetek számára kínálnak szórakozást. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)