Hirdetés

Grand Theft Auto Online - hatalmas bombázót vezethetsz az új játékmódban

|

A GTA Online egy új játékmóddal gazdagodott, amiben egy hatalmas repülőből lövöldözve lyuggathatod szét a haverjaidat.

Hirdetés

A legutóbbi Grand Theft Auto Online frissítés behozta az RM-10 Bombushka nevű repülőt, amiben 6 ülés és egy kisebb település megsemmisítésére elegendő gépágyú van. Ez a brutális szörnyeteg talán a legerősebb csapatszállító gép a játékban, amit a Hangar Worshopban tovább is lehet fejleszteni. Bombák, perzselő gránátok, szőnyegbombázás, amit akarsz.

Hirdetés

Az új cucc eljövetelének ünneplésére a Rockstar egy új játékmódot is berakott, amiben a játékosok egyik csapata a Bombushka fedélzetéről lövöldözhet, míg a másik támadó helikopterekkel próbálja leszedni azt. Az új móka dupla GTA$ és RP-t ígér, amit érdemes is lesz felhalmozni, köszönhetően a jelenleg élő leárazásoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)