Hirdetés

Grand Theft Auto Online - napokon belül megnyílhat a kaszinó

|

A Rockstar bejelentette, hogy a játék következő frissítésének középpontjában a szerencsejátékozás áll majd.

Hirdetés

Már évekkel ezelőtt, a GTA Online indulásának környékén is folytak a találgatások arról, hogy a Los Santostól nem messze lévő kaszinó mikor fogja megnyitni kapuit. A játékosok keresték a jeleket, vártak, de a nyitás napja csak nem akart eljönni.

Hirdetés

Most, amikor már egyáltalán nem számítottunk rá, hirtelen megváltozott az épület környéke, majd a napokban a fejlesztők is megerősítették, hogy Vinewood szívében egy luxuskaszinó fog nyílni. A logó alapján lehetőségünk lesz majd pókerezni (ez az opció nemrég került be a Red Dead Online-ba is), rulettezni, de további részleteket egyelőre nem tudunk. Számítunk még félkarú rablóra és blackjackre is, aztán majd meglátjuk, mit kapunk a végén. Csak az a fontos, hogy nehezen megkeresett pénzünket elverhessük így is, mert a garázsba már nem fér több autó.

A Red Dead Online elindulása ellenére a GTA Online bővülni fog, de arra számítanunk kell, hogy a korábbinál lassabban jönnek majd az új tartalmak. A napokban dupla GTA$ és RP jár a Premium Deluxe Repo Work küldetésekért, valamint a Missile Base Seriesért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)