Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megoldódott végre a Chiliad-rejtély

|

A játékosok éveken át kutatták, hogyan lehet bejutni a Chiliad-hegybe, és megszerezni, ami ott lapul. A legutóbbi frissítés pontot tett a keresés végére, és nem mindenki örül ennek.

Hirdetés

A GTA V, és így a GTA Online világa is óriási, tele van easter eggekkel, rejtett cuccokkal (valószínűleg soha nem fogom tudni magamtól megtalálni az összes űrhajódarabot), és gyakorlatilag a végtelenségig bővíthető. A nemrég megjelent Doomsday Heist frissítés rengeteg új tartalmat hozott, és megmutatta végre, mi van a Mount Chiliad belsejében, amit a játékosok már 2013 óta nyomoznak.

Hirdetés

A Rockstar megtehette volna, hogy ad egy "Részt vettem a Chiliad-hegy rejtélye utáni nyomozásban, és csak ezt a béna pólót kaptam" feliratú ruhadarabot (nem először tennének ilyet), de megadta inkább, amire a játékosok leginkább vágytak, és amire valószínűleg a fejlesztők is évek óta készültek. A hegy egy elhagyott katonai bázist és rakétasilót rejt, benne jetpackekkel. A Mammoth Thrustert egyébként néhánymillió dollárért lehet megvenni, és csak az Online-ban használható, ami miatt sokan átverve érzik magukat.

Azt hihetnénk, hogy a rejtélyvadászok felhagynak a további kutatással, de nem: a Rockstar adott nekik munkát. Izgalmas dolog ez, a fejleményeket itt követhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)