Hirdetés

Grand Theft Auto Online - újabb játékmódot kaptunk

|

A semmiből futott be a Grand Theft Auto Online legújabb frissítése, ami nem csak egy méregdrága csúcsjárgányt, hanem egy izgalmas új módot is magában foglal.

Hirdetés

A Rockstar Games továbbra sem lassít az iramon, legutóbb ugyanis még új motoros cuccok érkeztek a Grand Theft Auto Online világába, most pedig máris itt a legújabb frissítés. 

Ma élesedett a GTA Online új Adversary játékmódja, ami a Collection Time nevet kapta. Itt kettőtől négy főig terjedő létszámú csapatok küzdenek meg egymással. Minden játékos egy pontot ér. Ezt a pontot egy pénzeszsák szimbolizálja, ha pedig lelőnek valakit, akkor ő egyből el is dobja a saját zsákját. Az a csapat nyer, aki 30 másodpercen át az összes pontot birtokolja, vagy a játékidő lejártakor náluk van az aktuálisan legtöbb pont. Január 30-ig az új játékmód dupla GTA$-t és RP-t termel. 

Új verda is dukál egy frissítéshez, ezt jól tudják a Rockstar emberei is. Ezúttal a Dewbauchee Spectre nevű kétajtós kupé került a játékba, ami 599 000 dollárba kerül.

Szintén január 30-ig kedvezményesen fizethetünk be a játékbéli autókereskedésben különféle fejlesztésekre. Ugyancsak január utolsó előtti napjáig él majd a Chiliad nevű prémium futam, ami temérdek pénzt kínál a három dobogós versenyzőnek, és tripla RP-vel jutalmazza az összes résztvevőt. 

Ti gyűritek még a Grand Theft Auto Online-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)