Hirdetés

Grand Theft Auto Online - elvették a csalók pénzét

|

Aki vagy glitcheket kihasználva, vagy valami más, nem engedélyezett módon jutott pénzhez, azt egy üzenet fogadta a GTA Online-ban.

Hirdetés

Tök jó, hogy a Rockstar frissen tartja a Grand Theft Auto Online-t (és a játékosok jól megtömik a zsebeit cserébe), viszont PC-n továbbra is komoly problémát jelentenek a csalók. A cégnek keményebben fel kellene lépnie ellenük, és a mostani lépés után talán lesz még érdemi változás.

Aki valami trükkel jutott pénzhez, azt a töltőképernyőn belépés után egy üzenet fogadja, mely figyelmezteti, hogy minden, nem elfogadható módszerrel szerzett GTA$ törlődött a számlájáról. Más büntetésre nem kell számítani, azonban ha valaki a figyelmeztetés ellenére ismét megpróbálkozik, azt először a többi cheater közé keverik, majd nullázhatják elért eredményeit vagy akár örökre ki is tilthatják. Nem éri meg, higgyétek el.

Így néz ki az üzenet, reméljük, közületek senki nem adott okot rá, hogy előjöjjön:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)