Hirdetés

Grand Theft Auto Online - őrületes versenypályákat építhetünk hamarosan

|

Úton van a GTA Online következő kiegészítője, ami kicsit olyan, mintha a Trackmaniát ötvözték volna a Rockstar játékával.

Hirdetés

Két napja került be az új Dewbauchee Seven-70 és 3 új Power Play pálya a Grand Theft Auto Online-ba, de kicsit kevesebb mint egy hét múlva érkezik a következő nagyobb kiegészítő is.

A Cunning Stunts csomagban különböző trükkös pályákat találunk, amiket valahogyan az égbe függesztettek. Ezeken száguldozhatunk vigyázva, hogy le ne zuhanjunk a mélybe, pont mint a Trackmania sorozat játékaiban. Az egyes pályák különböző típusú járművekhez lettek tervezve, néhányat supercarokkal, másokat sportautókkal vagy motorokkal teljesíthetünk (egy túl lassú géppel nem tudnánk teljesíteni bizonyos ugrásokat). 

A csomagban találhatók új motoros és autóversenyző öltözékek, sisakok is. Megjelenése július 12-ére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)