Hirdetés

Kaszinórablást hoz a következő GTA Online frissítés

|

Hosszú idő után újabb Heist kerül be a játékrba.

Hirdetés

Hosszú várakozás előzte meg a rablások érkezését, de megérte várni rájuk: az összetett küldetések a játék egyik legjobb elfoglaltságát kínálták. Valamivel később aztán a Doomsday Heist frissítéssel kaptunk még egyet, és most, december 12-én jön egy újabb: a Diamond Casinót foszthatjuk ki, ha elég ügyesek vagyunk.

Hirdetés

A Rockstar a játék legösszetettebb, legnagyobb bevetését ígéri, nem lesz egyszerű feladat eljutni a Diamond széfjéig és meglógni a zsákmánnyal. A Cheng családdal együttműködve előkészítő feladatok során szerezhetjük be a szükséges kellékeket, majd megtervezhetjük a behatolás módját, de számolnunk kell a folyamatosan változó biztonsági rendszerrel, ami okozhat némi meglepetést menet közben. Hogy kényelmesen, csendben tudják intézni a dolgokat, a vezetők egy retro árkád játéktermet nyithatnak. További részleteket a következő egy hétben fognak elárulni.

Szerintetek melyik volt a játék eddigi legjobb Heistja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)