Hirdetés

Grand Theft Auto Online - elérhető a Duke O' Death, néhányan ingyen kapják meg

|

Egy kicsit átalakítva, de végre a GTA Online-ban is elérhető Trevor golyóálló autója, a Duke O' Death.

Hirdetés

Igazságtalan előnyt jelentett volna, ezért hivatalosan nem lehetett vezetni a GTA Online-ban a páncélozott izomautót, de a Rockstar szerencsére nem engedte el a dolgot. Nem mintha egyébként elégedetlenek lennénk a folyamatosan bővülő felhozatallal...

A csapat bejelentette, hogy a Duke O' Death a visszatérő játékosoknak (tehát azoknak, akik Xbox 360-on és PS3-on is játszottak) ingyenes, míg a többiek 665 000 GTA$-ért rendelhetik meg a Warstock Cache and Carry oldaláról. Nem teljesen ugyanolyan, mint a GTA V-ös verzió; golyóállóságát megtartotta, de egy rakéta darabjaira küldi.

Egyébként 25% kedvezménnyel lehet a Benny's-nél vásárolni, 25 százalékkal olcsóbb a páncélozott Kuruma, a Turreted Limo és az Insurgent, ugyanennyi kedvezmény jár a CEO irodákra, 50% a CEO raktárakra, és dupla mennyiségű GTA$-t és RP-t lehet szerezni a Contact Missionökkel.

Ha tehetitek, mindenképp csapjatok le rá, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)