Hirdetés

Grand Theft Auto Online - dupla pénz, dupla RP a hétvégén

|

A Rockstar csak úgy gondolt egyet, és a hétvégére megduplázta a GTA Online-os tevékenységért járó jutalmak értékét. Ha szeretnétek gyorsan fejlődni vagy meggazdagodni, itt a remek alkalom.

Hirdetés

Az időjárás nem kimondottan a kirándulni vágyóknak kedvez a hosszúhétvégén, de a Rockstar segít abban, hogy a lehető leghasznosabban tölthessük el szabadidőnket.

Valamikor májusban jön a következő tartalmi frissítés, a High Life Update, és hogy az új járműveket, apartmanokat, fegyvereket legyen miből megvásárolnunk, a Rockstar május másodikán és harmadikán, azaz ma és holnap dupla GTA$-t és dupla RP-t kínál minden tevékenységért. Egész pontosan a következőkért:

- Race
- Deathmatch & Team Deathmatch
- Capture
- Last Team Standing
- Survival
- Mission
- Parachuting
- Gang Attack
- Hold Up
- Import Export (járműeladás Simeonnak)
- Losing Wanted Level (zsaruk lerázása)

Az időeltolódás miatt mi vasárnap reggel 6-ig játszhatunk, és nagyon reménykedünk abban, hogy még egy nappal kiterjesztik a duplázós időszakot, mert én nagyon szeretnék egy garázst a lakásomhoz tartozó tíz férőhelyes mellé. Merthogy a High Life Update-tel már ezt is lehet majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)