Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megint dupla RP-t és pénzt szerezhetünk

|

Alig több mint egy hete, hogy utoljára dupla RP-t és GTA$-t kaphattunk a Grand Theft Auto Online-ban, most itt az újabb lehetőség.

Hirdetés

Nem csak az új játékmódokat és tartalmakat szórja aktívan a Rockstar, most valahogy az RP-vel és a pénzzel is nagyon bőkezű. Február 25-én ért véget az egy hetes Friends in High Places eseménysorozat, melynek keretében minden nap más megbízó küldetéseinek teljesítéséért járt a bónusz.

A következő hét napban azok járnak jól, akik a 29 Versus küldetést csinálgatják. Ezek mindegyikéért a szokott RP és GTA$ duplája jár. Aki kellően megszedte magát, nézzen rá a légi járművekre, ugyanis az Annihilator, a Valkyrie, a Buzzard és a Savage, valamint néhány repülő (köztük a Luxor Deluxe) kedvezménnyel kapható. Ha épp nyomkövető rakétákból tankolnátok fel, nézzetek be egy Ammu-Nationbe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)