Hirdetés

Grand Theft Auto Online - elképesztően durvák lesznek az új küldetések

|

A GTA Online legjobban várt frissítéséről, ami a Heistokat is hozza, ezelőtt nem sokat tudtunk, de most kiszivárgott majd' minden részlet. Prostituáltak futtatása, zsaruk a bűnözők ellen, bankrablás, változatos küldetések lesznek.

Hirdetés

A Rockstar tavaszra ígérte, majd később bejelentette, hogy egyelőre nem tudja, mikor jelenik meg a Heist update, ami csoportos, nagyszabású melókat rak a GTA Online-ba.

Amíg a dátum bejelentésére várunk, van min csámcsogni. A DomIsLive nevű YouTube-ozó majdnem minden eddigi frissítés részleteit idő előtt közzétette, és bár rengetegszer bizonyította megbízhatóságát, még ne legyetek száz százalékig biztosak abban, hogy az alábbi küldetések tényleg bekerülnek a Grand Theft Auto Online-ba. Ha viszont bekerülnek, nem lehet majd minket lekaparni a szerverekről.

Íme a lista:

Prison van rescue - A bűnözők elkötnek egy Noose teherautót, amit NPC-k vezetnek, és kiszabadítják a benne ülő bandatagot, majd visszaviszik a banda főhadiszállására. 16 zsaru és 16 bűnöző nézhet szembe egymással. 5-ös szinttől játszható, telefonhívással lehet indítani.

Drop off hooker - A térképen megjelennek pontok, amik prostituáltak helyzeteit jelölik. A játékosoknak fel kell őket venni, majd el kell szállítani a megfelelő helyre adott idő alatt.

Funeral - A bandatagoknak egy bandavezér halottaskocsiját kell végigkísérni a városon. A rivális bandatagok feladata elpusztítani a kocsit. Az Escort Crook Boss után indítható, ha a főnök meghal.
 

Territory Takeover - A játékosok területek birtoklásáért harcolhatnak, az elfoglalt területek folyamatos bevételt biztosítanak.

Fight Gangmate - Két csapat ökölharcot vív egymással. Egy bandavezérnek két csapattársa lesz, akik a beavatás részeként harcolnak.

Cop Territory - A zsaruk a Territory Takeover küldetéshez csatlakoznak, nem dönthetnek, hogy akarnak-e vagy sem.

Ornate Bank Heist - A bank pultja mögött kell feltörni a széfet, ellopni a pénzt, majd eljutni az átvevőhelyre. 16 zsaru és 4 bűnöző indíthatja el.
 

FIB Grab - Ereszkedj le az FIB toronyból, törj be, töltsd le az adatokat, szökj meg. Három ereszkedő, egy sofőr, tehát négy bűnöző, valamint 16 zsaru szállhat be a melóba. Mind a négy tag az FIB épület tetejére megy helikopterrel, hárman leereszkednek, beütik az iroda ablakát, feltörik a terminált és megszerzik a titkosított adatokat. Ezalatt a sofőr a helikoptert egy autóra cseréli, a többiek pedig kiejtőernyőznek az ablakon, és mindenki a banda rejtekhelye felé tart. A zsaruk akkor jönnek, amikor az irodába sikerült betörni, és feladatuk a betörők letartóztatása. Az FIB irodában a gép által irányított ügynökök lesznek, akiket le kell lőni.

Mi abszolút hihetőnek találjuk a fentieket, de reméljük, a Rockstar nem áll meg ennyinél.

Melyik lesz a legjobb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)