Hirdetés

Grand Theft Auto Online - hogyan ölsz meg két lövedékkel három embert?

|

Új Adversary Mode érkezett a Grand Theft Auto Online-hoz, melyben négy játékos küzd, de csak egy maradhat.

Hirdetés

Legutóbb autós amerikai focit játszhattunk, most pedig újabb játékmóddal bővült a Grand Theft Auto Online PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változata.

A játékmód neve Every Bullet Counts, és tulajdonképpen a Last Man Standing egy variációja. Négy játékos játszhatja egy szűk területen, mindegyikőjük egy-egy életet, illetve egy Marksman pisztolyt kap, két lövedékkel. Egy kör végén az győz, aki három ellenfelét kiiktatta, viszont mivel ez két golyóval szinte lehetetlen, a harmadik riválist kézzel kell elintézni. Kézenfekvő lenne az a trükk, hogy elbújunk, amíg rajtunk kívül csak egy valaki marad, és a két golyónkat lazán beleeresztjük, de ha öt másodpercnél tovább maradunk egy helyben, a radaron látható lesz pozíciónk. A módhoz négy új pálya is jön, köztük Michael Rockford Hills-i lakása, illetve a Tequi-la-la nightclub.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)