Hirdetés

Grand Theft Auto Online - luxus életünk lehet a következő frissítéssel (videó)

|

Az Executives and Other Criminals nevű új Grand Theft Auto Online frissítésben igazi górékká válhatunk, luxusyachttal, alkalmazottakkal, mindennel.

Hirdetés

A Rockstar nagyon felpörgött, az amerikai focis és megfontoltan gyilkolászós játékmódok után egy nagyobb frissítést hoz a Grand Theft Auto Online PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosainak.

Az Executives and Other Criminals, azaz "vezetők és más bűnözők" című DLC-ben saját bűnszövetkezetet hozhatunk létre, és luxus körülmények között élhetünk. Beköltözhetünk egy rakás Vinewood Hills-i apartman valamelyikébe, vagy vehetünk fejleszthető Super Yachtot, aminek saját személyzete és saját, rakétás védelmi rendszere van. Új kooperatív melók, új Freemode-os tevékenységek, kihívások jöhetnek, és felbérelhetünk más játékosokat testőrnek, akik RP-t, stat boostot, valamint GTA$-t kapnak közreműködésükért. A csomagba befért egy új Adversary mód is, az Extraction, amiben egy csapat testőrnek ki kell mentenie egy lezuhant repülőből a vezetőt, mielőtt a másik csapat levadászná őket. 

A frissítés természetesen ingyenes, és december 15-én válik elérhetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)