Hirdetés

Grand Theft Auto Online - új autó, új játékmód és még több hó Los Santosban

|

Aki még nem unja a hógolyózást, az már mindenhol dobálhatja a havat. Már amennyiben nem mészárosok kergetik.

Hirdetés

A karácsonynak ma hivatalosan vége, de a Rockstar még nem fejezte be a Grand Theft Auto Online ünnepi mókázást. A mai frissítés még több tartalommal toldja meg a téli eseményt, így például a havazást is kiterjesztette a játék teljes térképére. Azért sovány patch lenne, ha csak több havat kapnánk.

Hirdetés

A csomagba belefért az Overflod Autrarch nevű járgány is, ami a fejlesztők szerint jóval többet bír a sarki fűszeres sportautójánál. A verdát a Legendary Motorsport üzletében lehet beszerezni.

Az Adversary Mode is kapott egy extra mókát, a Slasherst, amiben az egyik csapat shotgunokkal és machetékkel kergeti a zseblámpákkal felszerelt másik osztag tagjait. A trükk, hogy percenként cserélődnek a szerepek, és a két csapat addig kergeti és gyilkolja a másikat, amíg az egyik csapat el nem fogy.

A Slashersért kétszeres GTA$ és RP jár, így megéri részt venni a vérengzésben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)