Hirdetés

Grand Theft Auto Online - most két héten át bónuszokat szerezhetünk

|

Érdemes lehet visszanézni Los Santosba, ugyanis épp egy különleges esemény zajlik, amely során mindenkinek extra jutalom jár.

Hirdetés

A Rockstar továbbra sem hagyja magára a nagy sikerű Grand Theft Auto V többjátékos módját, a folyamatosan tartalmi frissítések mellett különféle promóciókat is tartanak a játékban, ezért most korlátozott ideig dupla mennyiségű pénz és RP jár néhány misszióért.

Kezdetét vette a legújabb különleges event, aminek köszönhetően kétszer több játékbeli pénzt és RP-t kapunk a teljesített Special Vehicle küldetések után. Ez pedig még nem minden, ugyanis a különféle játékbeli boltokban is leárazások vannak, így például az Ammu-Nationben 25%-kal kevesebbért vehetünk lőszereket, de néhány jármű árát is átszabta egy kicsit a Rockstar.

Ti játszotok még a GTA Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)