Hirdetés

Grand Theft Auto Online - az új frissítés bulizni viszi a játékosokat

|

Most már úgy tűnik, nem titok, hogy mi lesz a GTA Online következő kiegészítőjének témája.

Hirdetés

Továbbra is rengetegen kalandoznak a Grand Theft Auto Online virtuális játszóterén, és a fejlesztők folyamatosan igyekeznek ilyen-olyan újdonságokkal megörvendeztetni rajongóikat. Valamikor nyáron pedig érkezik a következő nagy frissítés, amelyben nagy valószínűséggel az éjszakai életé lesz a főszerep.

Hirdetés

Többek között The Black Madonna és a Solomun is kiposztolta a Facebookra az alább látható rövid kedvcsinálót, ami alapján biztosra vehetjük, hogy a GTA Online következő frissítésének középpontjában Los Santos különféle szórakozóhelyei lesznek, és több valódi előadó száma is bekerül a játékba. A Rockstar blogján megjelent rövid leírás szerint klubokban és raktárépületekben engedhetjük ki a gőzt, és nyilván folytathatunk majd olyan ügyleteket, amiket a bulizó tömeg remekül elfed.

További részleteket egyelőre nem kaptunk, de nagyon úgy tűnik, hogy valamikor júliusban fog megérkezni a frissítés.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)