Hirdetés

Grand Theft Auto Online - százmilliós profit DLC-kből és mikrotranzakciókból

|

Szakértők szerint a kiegészítők és a mikrotranzakciók további százmilliókat hoznak majd a Rockstarnak.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V eladásai alig három nap alatt meghaladták az egymilliárd dolláros eladásokat, de vajon ugyanez lesz a helyzet a Grand Theft Auto Online-nal is?

A Superdata számításai szerint nem. Viszont a jövőben érkező DLC-kből és a mikrotranzakciókból a Rockstar még további 437 millió dollárra számíthat. Ebből az összegből csupán 93 milliót tesz ki a mikrotranzakciókból befolyt összeg, hiszen a Rockstar játékának rajongói nincsenek hozzászokva ehhez a modellhez, ráadásul a cég nagyon ügyelt rá, hogy a valódi pénzen megvehető GTA$ ne legyen olyan elengedhetetlen része a játéknak, mint egyes free-to-play címeknek.

 

A DLC viszont egész más. A később megjelenő digitális kiegészítőkből 344 millió dolláros hasznot előlegeztek meg a Rockstarnak, az alapjáték eladásain felül. A Superdata azt is elmondta, hogy bár "valószínűleg nem ezek keresik meg a Take Two következő milliárdját, de jó kezdet a konzolos mikrotranzakció számára".

Ti mit gondoltok? Várjátok már a kiegészítőket? A Grand Theft Auto Online-ban venni fogtok GTA$-t valódi pénzen, csak hogy megkönnyítsétek az előrehaladást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)