Hirdetés

Grand Theft Auto Online - készen álltok?

|

A Grand Theft Auto Online várhatóan ma startol, hamarosan érkezik a szükséges frissítés, de ti vajon készen álltok? 13:00 körül indulunk, íme a tudnivalók.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V már hetek óta kint van és játékosok millióinak okoz boldog perceket, de a játék egy jelentős része még nem elérhető. A Grand Theft Auto Online egy frissítésen keresztül érkezik és a Rockstar most mesélt egy kicsit arról, hogy mire is számíthatunk.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a Grand Theft Auto Online-ban lesznek mikrotranzakciók, amivel vásárolhatunk GTA$-t, amit egyébként egy- és többjátékos küldetések, kihívások és tőzsdés ügyeskedés útján szerezhetünk majd be. A Rockstar elmondta, hogy ez nem fogja felborítani a játék egyensúlyát.

"A GTA$ nem fogja zavarni a játékot és több olyan mechanizmus is van, ami ezt elősegíti. Minden játékosnak szinteket kell lépnie a Reputation Pontokkal (RP), hogy magasabb szintű tárgyakat vásárolhassanak meg" - írta a Rockstar a hivatalos fórumon.

Ezen felül a fejlesztők folyamatosan nézik majd a játékot és figyelnek és oldják meg az esetleges egyensúlyozási problémákat. A másik fontos kérdés, hogy a játékosok vajon ellopkodhatják egymás cuccait és betörhetnek majd egymás házaiba? A válasz nem, ugyanis a saját privát lakásodba, vagy szobádba csak akkor jöhet be a másik játékos, ha meghívtad. Ez azért megnyugtató.

A Rockstar azt is elmondta, hogy a Grand Theft Auto Online története a Grand Theft Auto V sztorija előtt játszódik és amint megjelenik a negyedik játszható karakter a választókeréken, már mehet is a multiplayer móka.

A karakterek kialakításáról már beszéltünk nektek az előzetesünkben és azóta nem sok minden változott; ez egy öröklésalapú karakterlétrehozási rendszer, amiben megválaszthatjuk a szüleinket, az életstílusunkat, illetve a nemünket és ez alapján állítja össze a játék a karakterünk statisztikáit. Később persze vásárolhatunk még hajstílusokat és ruhákat, amivel tovább alakíthatjuk BigWealthyPenis28 nevű gengszterünket.

A Rockstar bejelentette azt is, hogy a Grand Theft Auto Online kínálatát folyamatosan bővítik majd olyan lehetőségekkel, hogy a játékosok saját magukat alkothatnak munkákat és megoszthatják a többiekkel. A Content Creator Tool még idén ősszel érkezik és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen újabb funkciókat ad hozzá a játékhoz.

A Grand Theft Auto Online ma 13:00-kor indul! Könnyen lehet, hogy a szerverek egy cseppet nehezen viselik majd a terhelést, de reméljük a legjobbakat.

Mit szóltok, pajtások? Készen álltok a GTA Online-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)