Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megint jár egy kis ingyen pénz

|

A héten kiemelten érdemes lesz játszani a GTA Online-nal, vagy legalább belépni pár percre.

Hirdetés

A Rockstar néha csak kedvességből vág hozzá a játékosokhoz pár százezer GTA$-t, ami mindig jól jön, mert Los Santosban nem olcsó bűnözőnek lenni.

Hirdetés

Mindenki, aki október 15-éig bejelentkezik a játékba, alanyi jogon kap 300 000 játékbeli pénzt (meg egy zöld hálós ruhát), ami legkésőbb október 22-én kerül a számlára. Emellett a Red Dead Redemption 2-höz kapcsolódó Stone Hatchet-es és Double-Action Revolver-es küldetések 250 000-et adnak azonnal a teljesítés után, és még 250 000-et a jövő héten; aki már korábban megcsinálta ezeket, annak alapból jár 250 000.

Emellett dupla GTA$-t lehet szerezni a Hunting Pack (Remix), Trading Places (Remix), Running Back (Remix) és Sumo (Remix) küldetésekkel, és kétszer annyi bevételt termelnek a klubok. A frissen megszerzett vagy régóta gyűjtögetett pénzt például a három új kocsi, a Karin Futo, a Bollokan Prairie és az Imponte Ruiner valamelyikére is el lehet költeni.

További leárazások itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)