Hirdetés

Grand Theft Auto Online - végre megmarad a karakterem?

|

A Rockstar szerint legújabb frissítésük megoldhatja az eltűnő mentések gondját.

Hirdetés

Ki korán kel, Grand Theft Auto Online javítást lel - ez lehetne manapság a legnépszerűbb és egyben legszomorúbb mondás, hiszen a Rockstar Games sorra adja ki a Grand Theft Auto V multiplayer részének tapaszait, de akadnak olyan orbitális hibák, amiket még nem sikerült orvosolni. Talán majd most?

A legújabb GTA Online patch elméletileg megoldja többek között az eltünedező karakterek és felszívódó mentések problémáját, sajnálatos módon a garázzsal kapcsolatos bugot továbbra sem javítja, de a Rockstar megígérte, hogy már arra is keresik a megoldást.

A Grand Theft Auto Online aktuális tapasza várhatóan holnap már az Xbox 360-as és PlayStation 3-as tulajoknak is elérhető lesz, addig is érdemes megfogadni a fejlesztők tanácsait, valamint átböngészni az új patch listáját, ami bár nem teljes, legalább ad némi támpontot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)