Hirdetés

Grand Theft Auto Online - csinálj melót, kapsz egymilliót

|

Leárazásokkal és nyereményjátékkal készül a Rockstar a hétvégére, úgyhogy mindenképp érdemes már akár most bejelentkezni a GTA Online-ba.

Hirdetés

Megünnepelve a Capture mód és a Content Creator megjelenését, a hétvégi Grand Theft Auto Online event során öt kreatív melókészítő fejenként egymillió GTA$-ral lesz gazdagabb.

A nevezéshez jelöljétek meg versenyeteket vagy deathmatch-eteket a #CreatorWeekend taggel, és a Rockstar megnézi, mit alkottatok. Az öt nyertes a pénz mellett egyedi rendszámot is kap (CRE8R, TOPCRE8R, NO1CRE8R, THECRE8R vagy I_CRE8).
 

Ezen kívül bárki ingyenesen vehet részt a deathmatchekben és a versenyekben, nincs nevezési díj, illetve 25 százalékkal olcsóbban vehetitek meg az Addert, a Dinka Double-T-t és a Buzzardöt, és ha járműveiteket szívósabbá akarjátok tenni, 50%-kal olcsóbban vehettek páncélzatot. Az esemény december 20. és 22. között kerül megrendezésre, és lehet, hogy RP boostot adó ládákat is sikerül majd zsebre tenni. További részleteket itt találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)