Hirdetés

Grand Theft Auto Online - februárban ajándék pénz jár minden hétvégén

|

Pusztán a bejelentkezéssel több százezer GTA$-t lehet bezsebelni.

Hirdetés

Még egy jó darabig nem kell attól félnie a Rockstarnak, hogy elfogynak a játékosok a Grand Theft Auto Online-ból, de azért tesz a maradásukért.

Hirdetés

Egyrészt megérkeztek a héten a távirányítós autók azoknak, akik rendelkeznek Arena ingatlannal (Southern San Andreas Super Autosnál kell az RC Banditót keresni), másrészt február minden hátralévő hétvégéjén 250 000 GTA$ jár a bejelentkezésért, mely mindig egy hét csúszással kerül jóváírásra. Aki az elmúlt hétvégén is játszott, most kap majd ennyit.

A bárki által játszható 8 RC verseny holnapig dupla GTA$-t és RP-t ad, utána máshogy fogjuk tudni megszedni magunkat. Használjátok ki a lehetőséget, és ha csak néhány percre is, de mindenképp lépjetek be hétvégenként!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)