Hirdetés

Grand Theft Auto Online - durva összegeket lopnak a hackerek más játékosoktól

|

A Rockstar eddig sem nagyon tudott megküzdeni a GTA Online csalóival, de most akkora a baj, hogy többen bojkottálni akarják a játékot.

Hirdetés

Nagyon népszerű és nagyon sok pénzt hoz a Rockstar számára a Grand Theft Auto Online, és azt is látni, mihez kezd a csapat a befolyó összeggel. Frissítések, új tartalmak ugyan folyamatosan jönnek, viszont a csalókkal nem tudnak mit tenni. 

A PC-s, Xbox 360-as és PS3-as felhasználókat érinti a legújabb probléma. Egy mod segítségével elérhető, hogy pillanatok alatt milliók vándoroljanak át egyik játékos számlájáról egy másikéra kórházi számla címén, sőt, az adott játékos szintjét is villámgyorsan lehet emelni, ami ha szemet szúr a Rockstarnak, azt eredményezheti, hogy szerencsétlen nem csak a pénzét veszíti el, de csalás gyanúja miatt ki is vágják. A csapat már dolgozik a megoldáson, remélhetőleg gyorsan sikerül kitalálni valamit. Az egyik áldozat videóját alább láthatjátok.

Egyébként szerintetek is állandó probléma a csalók jelenléte, vagy ti nem találkoztok velük olyan gyakran?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)