Hirdetés

Grand Theft Auto Online - elkezdődött a Halloween

|

Halottas kocsi, "gyilkos kontra áldozatok" játékmód, maszkok és új fegyverek is jöttek a Grand Theft Auto Online Halloween Surprise eseményének részeként.

Hirdetés

Mióta lelkes PC-sek feltúrták a Grand Theft Auto Online Lowrider frissítésének fájljait, tudtuk, hogy a Rockstar készül valamivel az ünnepre. Most hivatalosan is kezdetét vette a halloweeni ünneplés, már amennyire ezt ünnepelni szokás.

A november 16-ig tartó Halloween Surprise során két új autót szerezhetünk be, melyek egyike a Lurcher Hearse halottas kocsi, a másik pedig egy hot rod, a Franken Stange. Ezekkel együtt 20 műszerfalra szerelhető bobblehead (rugós nyakú, nagy fejű baba) is érkezett.

Aki felkeresi a Vespucci Movie Masks boltját, vagy elindít egy Heistot az esemény ideje alatt, új, horrorisztikus maszkokból válogathat. Emellett bárki, aki ünnepi hangulatban érzi magát, kifestheti karaktere arcát a 30 különböző arcfestés valamelyikével.

Az egész Halloween Surprise-ban a legjobb a Slasher Adversary mód, melyben hét játékos az üldözött, egy pedig a shotgunnal mászkáló gyilkos szerepét veszi fel. Előbbieknek a meccsek első 3 percében csak egy zsemblámpája van, de ha ezt a rövid időt túlélik, sörétes puskával állhatnak bosszút. Kicsit hasonlít a Péntek 13. játék koncepciójára, lehet, hogy nem véletlenül.

Az esemény ideje alatt megszerzett cuccokat annak végeztével is megtarthatjuk, úgyhogy hajrá, játsszatok sokat. A frissítés, mint a GTA Online minden további frissítése, csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)