Hirdetés

Grand Theft Auto Online - hamarosan jön a kárpótlás

|

A Rockstar is belátta, hogy egy egyszerű bocsánatkérés kevés lesz a rajongók kiengeszteléséhez, ezért mindenki kap egy kis ajándékot.

Hirdetés

Továbbra sem maradéktalanul hibátlan a Rockstar új próbálkozása, tíz nap alatt három javítást adtak ki hozzá, de az élmény még mindig nem teljes.

A GTA Online tesztünkben is panaszkodtunk erről, de tisztán látható, hogy ha minden probléma megoldódik, igazán jó játék lesz ez. A fejlesztők nem szeretnék, hogy tovább bosszankodjunk, és amolyan bocsánatkérésképp mindenki, aki október folyamán bejelentkezett vagy bejelentkezik, félmillió GTA$-t kap virtuális bankszámlájára. A pénz két részletben érkezik meg, az első fele jövő hét végén, míg a másik a hónap végén kerül jóváírásra, hogy a gazdaság ne boruljon fel. Mellékes feltétel, hogy a jövő héten megjelenő 1.04-es patch-et is telepíteni kell, ami javítani fogja a maradék hibákat, köztük a megvásárolt autók eltűnését. Titeket kárpótol ez az összeg, vagy inkább továbbra is idegesen veritek az asztalt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)