Hirdetés

Grand Theft Auto Online Heists DLC - új fegyverek és járművek

|

Kiszivárgott néhány kép a GTA Online Heists DLC-jéből, melyeken leginkább az új felszereléseket láthatjuk. Lesz néhány jópofa játékszer.

Hirdetés

Körülbelül egy hónap múlva jön a Grand Theft Auto V és Online PC megjelenés, de várhatóan még azt megelőzően megkapjuk a betöréseket, nagyszabású, hosszabb szervezést igénylő akciókat tartalmazó Heists DLC-t. Bár ezt a Rockstarnál sosem lehet tudni.

Mindenesetre sokan szeretnek a kódban turkálni, és innen-onnan összeszedni az infókat, majd megosztani azokat az internet népével. Most Funmw4 posztolgatott Twitteren olyan képeket, amiken állítólag az új felszereléseket láthatjuk, köztük egy rakat fekete és alighanem golyóálló járművet, egy széftörésnél használatos fúrót, éjjellátót, új maszkokat, egyéb izgalmas és kevésbé izgalmas eszközöket. A képek egy része, mint azt alul, Lewis képein láthatjátok, a trailerből származik.

Az is lehet, hogy a PlayStation3-asok és Xbox 360-asok eggyel több melót kapnak.

Egyelőre ezek egyike sem olyan nagyon szokatlan vagy meglepő, de legalább valami. A Grand Theft Auto Online Heists DLC-ről a linken olvashattok többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)