Hirdetés

Grand Theft Auto Online - durva szivárgás a Heists DLC-ről

|

Képek, részletek, árak, felszerelések mind-mind kiszivárogtak a GTA Online következő tartalmi frissítéséről.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online Heists DLC tartalmából már eddig is láthattunk ezt azt a a trailereknek köszönhetően, de ilyen részletességgel nem hittük, hogy megismerjük a csomagot mielőtt megjelenik.

Mondanunk sem kell, hogy minden további spoileres infó, így aki in-game akar az újdonságokkal ismerkedni, annak most balra el. A többieknek mindjárt mutatunk is néhány új arcot, akikkel az új küldetések alatt futunk össze (és addigra remélhetőleg testet is kapnak).

A lenti képek katonai járművek képeit mutatják. Van itt Warstock, Boxville, Valkyrie helikopter, Hydra VTOL repülő, Heavy Insurgents 1 és 2, Mule, Hind helikopter és a Karin Technical.

A békésebb járgányok kategóriájában szerepel a Karin Kuruma két verziója is (egy páncélozott és egy civil).

Alant egy modell és nagyon apró képek egy új sportautóról, a Lampadati Casoról, alatta pedig a Gang Burrito és a Vapid Guardian pózól.

Megyünk tovább a maszkokra és a ruhákra, melyek árai is kiszivárogtak már Twitter üzenetekben.

Egy videó is befutott, amin a DLC hanganyaga volt hallható, de azt azóta a Take 2 levetette, nem meglepő módon. Ti mit szóltok a tartalomhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)