Hirdetés

Grand Theft Auto Online - egy weboldal, ami segít bűntársakat keresni

|

Ha szeretnél könnyen és gyorsan összehozni egy csapatot a Grand Theft Auto Online Heists melóihoz, akkor ez a weboldal lesz a legjobb haverod.

Hirdetés

A Heists DLC új küldetései nagyon jópofák, viszont aki nem tud maga mellé három megbízható embert szerezni, az sajnos nem élvezheti. Hasonlóan a Destiny esetéhez, a Grand Theft Auto Online rajongói is összehoztak egy weboldalt, ahol partnereket kereshettek a Heists feladatokhoz.

Ha crew-vezetőként akarsz játszani, megadhatod, hogy mikor szeretnél bevetésre menni, a platformot, amin játszol, satöbbi. Ha egymagad vagy, akkor marad a keresgélés. Rengeteg felhívásban várnak 1-2 embert a heistok teljesítéséhez. Arra is van lehetőség, hogy tevékenységenként keressünk partnereket, szóval nem kell egy teljes heistet újra végigtolni, ha valamiért fennakadás volt.

A Looking for Heists weboldalát itt találjátok. Eredményes bűnözést kívánunk minden virtuális gengszternek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)