Hirdetés

Grand Theft Auto Online Heists - a trailerben már rabolnak

|

Holnap érkezik a Grand Theft Auto Online Heists, de a Rockstar már most elkezdte ráhangolni a rajongókat. Amíg a DLC-re vártok, csináljatok neki helyet, mert egy kisebb játéknyi kell neki.

Hirdetés

Amíg a PC-sek továbbra is csak reménykedhetnek benne, hogy a Rockstar nem tolja ki újra a Grand Theft Auto V megjelenését, addig a konzolosok már a holnapi Heists DLC megjelenésére készülnek, ami új színt visz majd a GTA Online világába.

Bár hivatalosan csak holnap válik elérhetővé a csomag, néhányan idő előtt megkapták, be is számoltak az élményeikről. Az Xbox One-os változat 4,8 GB-t foglal, az Xbox 360-as azonban ennek a negyedével is beéri szerencsére. A PlayStationre érkező verziókról egyelőre nincs infónk, de minden bizonnyal valami hasonlóra számíthatunk. 

Mindeközben a Rockstar már elkezdte hergelni a játékosokat két rövid videóval, amelyek az egyes Heistokra való felkészülést és a rablás részleteit mutatják be. Már alig várom, hogy a GameStar Crew fejest ugorjon a dologba, bár ha itt is a céges hierarchia szerint osztják a lóvét, akkor szegény karakterem zsebei nem lesznek vastagon kitömve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)