Hirdetés

Grand Theft Auto Online - gondok vannak a karakterek átmentésével

|

Akik régóta nem játszottak a játék online részével, komoly gondba ütköznek majd, ha át akarják vinni karakterüket az új konzolokra.

Hirdetés

Rengetegen jelentették, hogy nem tudják átvinni Grand Theft Auto Online karaktereiket az Xbox 360 és PS3 verziókról az Xbox One és PS4 verziókra. Ez főleg azokra vonatkozik, akik nem töltötték be a programot 2013 óta.

„Nincs korábbi GTA Online adat hozzárendelve a Social Club fiókodhoz” olvasható a hibaüzenetben. Ha megpróbálnád azt, hogy a régi rendszereden jelentkezel be a karaktereddel, akkor is rossz hírünk van, ugyanis, akkor a játék a „Rockstar szolgáltatás nem elérhető” üzenetet küldi az arcodba. A Diablo III estében is volt ilyesmi gond, ott egyébként az offline hozzárendelt karaktereket nem lehetett átvinni (a kanapé coop mellékhatásaként elhíresült bug volt ez), itt azonban másról van szó. Természetesen a Rockstar tud a problémáról, és egy support oldalt is készítettek a pórul járt játékosoknak.

A fejlesztők igyekeznek olyan gyorsan megoldani a problémát, ahogy csak lehetséges. Ha support oldalon bejelentkeztek, és feliratkoztok a hírlevélre, akkor azonnal kaptok értesítést arról, hogy hogy halad a javítás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)