Hirdetés

Grand Theft Auto Online - hol vannak a Heist-ok?

|

Az egy dolog, hogy tegnaptól hipsterek... illetve nem-hipsterek lehetünk, de hol vannak a tavaszra ígért nagyszabású melók? A Rockstar válaszolt.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online-ba folyamatosan jönnek az új tartalmak, ruhák, járgányok, fegyverek, melók, de a játékosok még nem teljesen elégedettek, és nem is lesznek azok, amíg nem rabolhatnak bankot.

Nagyjából a GTA Online indulása óta várjuk, hogy a sztori mód legjobb pillanatait nyújtó nagy melók, avagy a Heistok bekerüljenek, mert oké, elpötyögünk a Deathmatch-csekkel, versenyekkel és a gyakran repetitív Contact Missionökkel, de azért mégis egy jól szervezett bankrablás lenne a legjobb. Illetve több. A Rockstar az I'm Not a Hipster frissítés posztjában megjegyezte, hogy tudják, mennyien várnak az Online Heistokra, de több időbe telik elkészíteni őket, mint várták. Persze nagyon sajnálják a csúszást, és keményen dolgoznak azon, hogy minél előbb kiadhassák a frissítést. Azt, hogy mi az új megcélzott időtartam, egyelőre nem mondták el, de most már valószínűleg összehangolják a GTA V PC-s, PS4-es és Xbox One-os megjelenésével.

Melyik melókat szeretitek a GTA Online-ban? Vagy csak a pénzért és az RP-ért csináljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)