Hirdetés

Grand Theft Auto V - Ill-Gotten Gains Part 2 megjelenési dátum és a tartalmak

|

Sok új autót, fegyvert és öltözéket hoz a Grand Theft Auto Online Ill-Gotten Gains DLC-jének második része, köztük az arany boxerrel és néhány csodálatos autóval.

Hirdetés

Még mindig nem tudjuk, nyílik-e a kaszinó vagy sem, de azt már igen, hogy mikor jön, és mi az, amit biztosan magával hoz a Grand Theft Auto Online Ill-Gotten Gains Part 2 csomagja.

A DLC július 8-án válik elérhetővé, és a The Lab rádióadó korábban bejelentett konzolokra költözése mellett a Coil Brawler, Invetro Coquette BlackFin, Progen T20, Vapid Chino autókat, a Dinka Vidicator motort, a Lampadati Toro csónakot, a Marksman Pistol és Knuckledusters fegyvereket (előbbi egy gravírozott pisztoly, utóbbi egy aranyozott boxer), illetve számos új ruhát és kiegészítőt tartalmaz. Jó hír, hogy a tavalyi függetlenségnapi fegyverek újra megvásárolhatók lesznek, köztük a tüzijátékvetővel. Az új tartalmakról alább láthattok képeket.

Figyeljük a további bejelentéseket is, továbbra is reménykedve a kaszinóban. Jó lenne, na. Meg akkor mellé Las Venturas is, de nem legyünk telhetetlenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)