Hirdetés

Grand Theft Auto Online - tudjuk, mikor jön a következő DLC

|

A Rockstar bejelentette, hogy nem kell már sokat várnunk az lll-Gotten Gains: Part Two frissítésre, és azt is, hogy mi az, amit biztosan tartalmazni fog. Egyelőre csak a konzolosok örülhetnek.

Hirdetés

Igazán meglepődnénk, ha a Rockstar nem indítaná el a Grand Theft Auto Online tavaly is nagy sikert aratott július 4-ei eseményét, ami alatt mindenki egy gyakorlatilag szinte használhatatlan, az amerikai polgárháború idejéből származó fegyverrel, egy harcban hasonlóan hatékony tüzijátéklövő rakétavetővel, és egy monster truckkal ünnepelhette az amerikai függetlenség napját.

Ezzel kapcsolatban még semmit nem jelentettek be, azt viszont igen, hogy júliusban jön az Ill-Gotten Gains: Part Two, ami PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra is elhozza a most még csak a PC-s változatban hallgatható The Lab rádióadót. Emellett a The Alchemist and Oh No Welcome to Los Santos című albuma, melynek dalait a The Laben hallhatjuk, június 30-án limitált kiadásban bakelitre is megjelenik.

Az Ill-Gotten Gains: Part Two valószínűleg már tényleg megnyitja a kaszinót, a rengeteg pénzt, amit most felhalmozunk, jó lenne nem csak luxusverdákra és fegyverekre elverni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)