Hirdetés

Grand Theft Auto Online - íme a mikrotranzakció részletei

|

A Rockstar hivatalosan is megerősítette a GTA Online mikrotranzakcióinak létezését és beszélt a részletekről is.

Hirdetés

Tegnap beszámoltunk róla, hogy egy kiszivárogott dokumentum alapján jó esély van rá, hogy a Grand Theft Auto Online-ban mikrotranzakciók lesznek. A pletykáról bebizonyosodott, hogy igaz és most nyilvánosságra is kerültek az árak és a pénzezés többi részlete is.

Az Eurogamer értesülései szerint a Grand Theft Auto Online-ban négy különböző "pénzkártyát" vásárolhatunk majd meg valódi pénzen. Mivel a megjelenésig már nincs egy egész hét hátra, ezért a következő adatokat vehetitek készpénznek - mint ahogy azt a játék pénznemével is tehetjük.

 

- $100,000 Red Shark Cash Card – £1.99
- $200,000 Tiger Shark Cash Card – £3.49
- $500,000 Bull Shark Cash Card – £6.99
- $1,250,000 Great White Shark Cash Card – £13.49

Az árakat egyelőre csak fontban adták meg, de hamarosan kiderül majd, hogy ez mit jelent euróban a Rockstar számításai szerint.

Jó hír viszont, hogy a Grand Theft Auto Online-ban lényegesen olcsóbban lesznek dolgok, mint az egyjátékos kampányban. Szóval, az a ház, ami ott több millióba kerül, az a GTA Online-ban csak pár százezer lesz. A hírek szerint a legdrágább ház 400 000 dollár lesz, viszont a fegyverek és az autóalkatrészek drágábbak lesznek a multiban, hogy ne vehesse meg mindenki azonnal. 

Az Eurogamer értesüléseit várhatóan hamarosan a Rockstar is megerősíti a hivatalos oldalon. Mit szóltok hozzá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)