Hirdetés

Megint ingyen pénz jár a Grand Theft Auto Online-ban

|

A Rockstar ezzel fejezi ki, hogy szeret minket.

Hirdetés

Egészen bőkezűen osztja a GTA$-t a Rockstar Games, aminek persze csak örülni tudunk, mindig van mire költeni a játékbeli pénzt. Most például akciós lézerfegyverekre is elszórhatjuk, amik 40% kedvezménnyel kaphatók, és ha már lézerfények: az éjszakai klubok világába is 40%-kal olcsóbban szállhatunk be.

Hirdetés

Emellett háromszoros jutalom jár a Business Battle-ökért, valamint kétszeres a nyereményalap a Southern San Andreas Super Sport Series versenyein és dupla jutalomért lehet teljesíteni a Special Cargo Sell küldetéseket.

A legfontosabb viszont az ingyen pénz: mindenki, aki május folyamán belép a GTA Online-ba, a belépéstől számított legfeljebb 7 napon belül 500.000 GTA$-ral lesz gazdagabb. Semmi mást nem kell tenni, csak játszani egy kicsit, és tiétek a pénz.

Közben zajlik a lila és a zöld földönkívüliek csatája is, milliók vesznek részt benne. Nem mintha nem lenne mit csinálni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)