Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megdőlt a játékosszám-rekord

|

Már 4 évvel a megjelenés után vagyunk, de a GTA Online népszerűsége egyáltalán nem lankad, sőt.

Hirdetés

Az ünnepi szezon alatt sokan kedvet kaptak San Andreas meglátogatásához, ugyanis 2017. decemberében több játékos tolta a GTA Online-t, mint eddig bármikor. Pontos számokat nem kaptunk, de ez még azok nélkül is lenyűgöző, tekintve, hogy a GTA V első változatai 2013-ban jelentek meg, a legfrissebb pedig 2015-ben.

Hirdetés

2017. novemberében 85 millió eladott példányról hallottunk, a dobozos eladásokat tekintve a tavalyi év harmadik legnépszerűbb játéka lett Európában a FIFA 18 és a Call of Duty WWII mögött.

A Rockstar folyamatosan frissíti a Grand Theft Auto Online-t, autók, játékmódok is egyenletes ütemben jönnek. A Red Dead Redemption 2 megjelenése után ez változhat.

Szerintetek min kellene még javítani, hogy jobb legyen a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)