Hirdetés

Grand Theft Auto Online - lesz miből költeni a Nightclubs update idején

|

A hamarosan érkező frissítésben lehet majd szórni a pénzt, a Rockstar pedig egy kis zsebpénzzel kedveskedik a játékosoknak.

Hirdetés

A GTA Online következő kiegészítőjének témája az éjszakai élet lesz - a Nightclubs update júliusban fog élesedni.

Hirdetés

A Rockstar ennek alkalmából természetesen játékbeli valutával jutalmazza a játékosokat. Mindössze kétszer kell bejelentkezni a következő két hétben, hogy miénk legyen a 300 ezer dolláros jutalom. Először a mai nap és július 2. között, majd ha visszatérünk a július 3. és 9. közötti időszakban, akkor már meg is kapjuk az összeget a Maze Bank számlánkra.

Sőt, mégy egy exkluzív Orange Wireframe Bodysuit öltözéket is a markunkat üti ingyen és bérmentve. Ha pedig a megadott időszakokban bejelentkezünk az Online-ba, akkor karakterünk automatikusan feliratkozik a klubok vendéglistájára, ami további bónuszokkal jár. Júliusban lehetőség lesz 100-350 ezer dollár értékű heti bónuszokat, nightclub témájú pólókat szerezni, a legújabb járgányokat pedig kedvezményesen vásárolhatjuk meg, illetve ingyen festést is kaphatunk hozzájuk.

Ti is beszálltok a buliba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)