Hirdetés

Grand Theft Auto Online - a kanyar, amit egy NPC sem tud bevenni

|

A Grand Theft Autóban található NPC-k alapból sem túl tehetségesek, de van egy útszakasz a játékban, ami mindegyikükön kifog.

Hirdetés

A Grand Theft Auto-sorozat járókelői már évek óta felhőtlen szórakozást nyújtanak a széria rajongóinak, viszont többnyire az a tapasztalat, hogy egy kicsit "segíteni" kell nekik, hogy valóban humoros dolgokat csináljanak. A Grand Theft Auto Online rajongói most rájöttek, hogy a játék NPC-it akkor se kell félteni, ha egyedül vannak.

Hirdetés

A játékosok felfedezték, hogy van egy kanyar Buen Vino Road közelében, amit egész egyszerűen egyik NPC sem tud úgy bevenni, hogy ne boruljon fel vagy csússzon meg. A teóriák szerint arról lehet szó, hogy az autó a lefelé lejtő úton túl sok lendületet vesz és így az NPC-k túl lépik azt a sebességkorlátot, amit még tudnak kezelni. 

The NPC drivers have no idea how to handle this turn...

A GTA Online játékosai ezt akkor figyelték meg, amikor arra kezdtek a közelmúltban gyanakodni, hogy egy frissítéssel a játék NPC sofőrei agresszívebbek lettek és megpróbálták őket megölni. Még ha igaz is az összeesküvés elmélet, ennyire tehetséges sofőröktől egy kicsit nehéz megijedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)