Hirdetés

Grand Theft Auto Online - ingyen verda vár a karácsonyi eseményben

|

Akinek kellene valami szép piros négykerekű a virtuális ünnepi hangulathoz, az csak jelentkezzen be a játékba karácsony napján.

Hirdetés

San Andreast belepte a hó, az emberek hógolyóznak az utcákon, és mindenki karácsonyi díszekkel dobja fel virtuális otthonát. Beköszöntött a Festive Surprise event a Grand Theft Auto Online-ban, és egy ajándék autó is bekerül a karácsonyfák alá.

Hirdetés

Az esemény részeként ugyanis minden játékos, aki bejelentkezik karácsony napján, az kap egy Albany Hermes Muscle Cart ingyen és bérmentve, néhány krampusz maszkkal együtt. Több karácsonyi kozmetikai cucc is elérhető a játékban, ha valaki tényleg ki akarja maxolni az ünnepi élményt.

A GTA-ban minden évben nagyon jó a hangulat karácsonykor, mindenképpen érdemes lesz benézni, ha a bejglikómát a képernyő előtt pihennéd ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)