Hirdetés

Grand Theft Auto Online - szerdán kinyit a kaszinó?

|

Rendhagyó módon kedd helyett szerdán érkezik a Grand Theft Auto Online új frissítése, az Ill-Gotten Gains Part 1, és ennek elég érdekes oka lehet.

Hirdetés

Mióta a Grand Theft Auto Online megjelent, időről időre felmerül, hogy a Vinewood Racetrack versenypálya melletti kaszinóval a Rockstar a jövőben kezd valamit.

Az egyelőre zárt épületen időtlen idők óta az „Opening Soon” felirat szerepel, de korábban is találtak már utalásokat a kódban különböző szerencsejátékokra. Június 10-én, azaz szerdán válik elérhetővé a legújabb frissítés, az Ill-Gotten Gains Part 1, ami luxusautókat és egyéb luxuscikkeket ad a játékhoz, és ha már ennyire pénz-központú, lehet, hogy a kaszinót is megnyitja, elérhetővé téve számos új minijátékot. Mint egy YouTuber kiderítette, azért lehet pont június 10. a megjelenés napja, mert a Hollywood Park Racetrack, amiről a Vinewood Racetracket mintázták, épp 1938. június 10-én nyitotta meg kapuit. Véletlen egybeesés, vagy a Rockstar is gondolt erre? Pár nap múlva kiderül.

Az Ill-Gotten Gains Part 1 DLC minden platformra elérhető lesz, természetesen ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)