Hirdetés

Grand Theft Auto Online - jönnek a lowriderek, és más is

|

A Grand Theft Auto Online következő frissítése számos új járművet hoz, de nem csak azért örülhetünk neki.

Hirdetés

Bár az Xbox 360-osok és a PlayStation 3-asok már nem kapnak több frissítést, a Rockstar a Grand Theft Auto Online PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változatát továbbra is bővíti.

Október 20-án, azaz jövő hét kedden jön a következő frissítés, melynek középpontjában a lowriderek és a hozzájuk kapcsolódó fejlesztések állnak. Kapunk fél tucat új autót, és megnyílik a Benny's Original Motor Works szervíz, ahol hidraulikát szerelhetünk a kocsikba, kiemelhetjük a motorblokkot a motorháztetőn keresztül, velúr, bőr vagy mintás anyagot húzhatunk az ülésekre, színezhetjük, áttervezhetjük őket, esetleg megváltoztathatjuk a kormány és a sebességváltó kinézetét, vagy hangcuccot szerelhetünk az autókba. A frissítés megjelenése után egy negyedik garázst is vásárolhatunk, és új ruhák és küldetések is jönnek. Valami ilyesmire számítsatok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)