Hirdetés

Grand Theft Auto Online - miért most, miért így?

|

Miért késett a GTA Online megjelenés? Miért van szükség többjátékos módra, amikor ezzel már korábban befürdött a Rockstar? Houser válaszol.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online két héttel a Grand Theft Auto V megjelenése után érkezik és most a Rockstar alelnöke, Dan Houser mesél arról, hogy miért is vártak ennyit a multiplayer mód kiadásával.

Houser szerint rengeteg ember imádja az egyjátékos kampányt és a GTA V egy olyan élményt nyújt, amit más nyitott világú játék nem képes. "Az GTA 5-öt nem csak a történet viszi előre, hanem a játékosok szabadon felfedezhetik a világot a saját tempójukban és találkozhatnak egyedi megoldásokkal, amik mindegyike tökéletesen átrakható a többjátékos élménybe is" - mondta a vezető. A Rockstar szerint a multi nagyon fontos része az élménynek, de akkor miért is nem adták ki a játékkal együtt?

A helyzet egyszerű és igazából logikus. A játéktörténelem egyik legnagyobb embertömeget megmozgató megjelenése körül várható volt, hogy becsúszik egy, két, vagy akár három probléma is és nem akarták megosztani a fejlesztők figyelmét. Ráadásul ez a játékosoknak is jó, mert így volt idejük kitapasztalni a játékot, mielőtt még a Grand Theft Auto Online kijött volna és nem az történt, hogy az első nap fellépnek a szerverre, de a túltöltöttség miatt nem tudnak játszani és ezért soha többet nem térnek vissza. A Rockstar erről tudna mesélni.

Ez egy megfontolt és nagyon sikeres launch volt és mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen is lesz a Grand Theft Auto Online. A mikrotranzakciók egy csöppet elvették a kedvünket, de amint a saját szemünkkel is megbizonyosodtunk róla, hogy nem vált ettől pay-to-winné a játék, megnyugszunk. A Grand Theft Auto Online tesztünkben majd ezt is elmeséljük, az október elsejei megjelenés után.

Egy kép arról, hogy mi várható:

Ti várjátok már a multit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)