Hirdetés

Grand Theft Auto Online - mikro-tranzakciók is lesznek?

|

Egy kiszivárgott dokumentum alapján arra lehet következtetni, hogy a GTA Online-ban valódi pénzt válthatunk majd a játék pénznemére.

Hirdetés

Úgy látszik, hogy mostanában egyetlen olyan játék sem képes elkerülni a mikró-tranzakciókat, ami akár egy percet is az interneten tölt és ez alól a várva várt Grand Theft Auto Online sem lesz kivétel.

Legalábbis erre utal az az XML fájl, amit az egyik Reddit felhasználó szerzett a Rockstar honlapjáról, majd szedett szét darabokra. A GTA Online-ban várhatóan lesznek különböző virtuális tárgyak, amiket a játékos valódi pénzen vásárolhat majd meg, és ezek között feltűntek úgynevezett "cash pack"-ek (pénzcsomagok) is, 100, 200, 500 ezres és 1.25 milliós értékben.

 

"A pénz az úr ebben a városban. Oldd meg a pénzproblémáidat és segíts magadnak megszerezni mindent Los Santosban és Blane County-ban a pénzcsomagok megvásárlásával a Grand Theft Auto Online-ban. Minden megvásárolt pénz azonnal megjelenik a karaktered bankszámláján" - olvasható a dokumentumban.

A pletykát egyelőre nem erősítette meg a Rockstar, de a rajongók nem örülnek, főleg azután, hogy látták, hogy milyen nehéz is pénzhez jutni a játék egyjátékos módjában. Legkésőbb a Grand Theft Auto Online indulásánál, október elsején kiderül, hogy mi is az igazság.

Titeket zavarnának a mikró-tranzakciók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)