Hirdetés

Grand Theft Auto Online - az új jármű még rosszabbá teheti a szabad kószálást

|

Hamarosan jön az Oppressor Mk. II, ami repül, rakétákat lő, és védelmi rendszerekkel van ellátva.

Hirdetés

Én annak idején, jó régen épp azért hagytam abba a Grand Theft Auto Online-t, mert nem tudtam úgy kilépni az utcára, hogy ne lőjön szét egy tank. Azóta sokat bővült a játék, nem csak jó dolgokkal.

Hirdetés

Néhány moddernek most sikerült az After Hours frissítés fájljaiból előásnia egy még meg nem jelent járművet, az Oppressor Mk. II-t. A továbbfejlesztett repülő motor a trollok új kedvenc játékszere lesz, ugyanis gyorsabb, mozgékonyabb, rakéták és gépfegyver egyaránt van rajta, és hogy különösen idegesítő legyen, képes a rakétákat elhárítani.

Ha ezt a free roamban nem lehetne használni, vagy lehetne úgy haladni a küldetésekkel, hogy egyedül játszunk, nem volna gond, így viszont okkal félnek a játékosok. Megvárjuk, mit mond a Rockstar, de tekintve, hogy hiába panaszkodnak a játékosok a fegyverrel felszerelt járművek miatt, nem számítunk megnyugtató szavakra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)