Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megjött az új Oppressor, és egy mozgó bázis is

|

Ma bővül a Warstock Cache and Carry kínálata két, a játékmenetbe elég erősen beleszóló járművel.

Hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy készül az Oppressor Mk II, ami erősebb, gyorsabb, és idegesítőbb lesz elődjénél. 

Hirdetés

Ma megérkezik, és közel 4 millió GTA$-ba fog kerülni, úgyhogy szerecsére nem járkál vele mindenki, csak minden második játékos. Tárolni bárhol lehet, viszont testreszabni csak a heti másik új jármű, az 1 375 000 dolláros Terrorbyte belsejében. Ez lényegében egy mozgó parancsnoki központ, ahonnan lövegeket és drónokat irányíthatunk, rakétákat lőhetünk ki, és Client Jobokat indíthatunk. Ez utóbbiak a motorosklub elnököknek, a CEO-knak és a VIP-knak érhetők el, köztük egy olyan küldetéssel, melyben drónnal kell a LifeInvader bázisára behatolni és onnan adatot lopni. Összesen hat ilyen melót kapunk. A Terrorbyte-ról egyéb, vállalkozásainkhoz kapcsolódó feladatokat is kiadhatunk.

Próbáljátok ki az újdonságokat, mondjátok el, szerintetek okoznak-e bármilyen problémát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)