Hirdetés

Grand Theft Auto Online - képeken az új változat

|

Miután kigyönyörködtük magunkat a Grand Theft Auto V PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadásában, a Rockstar meglepett minket egy csokor Grand Theft Auto Online képpel is. Ez sem lesz rosszabb.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V jelenlegi generációs konzolos változataival egyidőben jön a Grand Theft Auto Online (hacsak nem késik, de a Rockstar azért így, 11 nappal a megjelenés előtt csak szólt volna), ami szintén játszható lesz belső nézetből.

Többek között ezt mutatja be a most szabadjára engedett 18 kép, amiket alább láthattok. Csoportos boltrablás, autóversenyzés, bandaháború, börtönfotók, minden van, amit látni kell. A külső terek még mindig gyönyörűek, a belsőkön még lehetne faragni, na de azt majd a PC-s változat esetében. Meg egyébként is, abszolút sokadrangú szempont, hogy a plcon lévő üvegek laposak, vagy hogy karakterünk kezét alacsony felbontású textúrák alkotják. Reméljük az új GTA Online indulásakor nem lesznek szervergondok, és a migrálás is problémamentesen fog működni. 
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)