Hirdetés

Grand Theft Auto Online - elektromos autót hozott az új frissítés

|

A Pfister Neon egy gyönyörű és csendes sportkocsi, viszont nyilván nem olcsó. Legalább jött egy új mód is, amivel megszedhetjük magunkat.

Hirdetés

Nem tudni még, mikor jön a GTA Online következő nagy frissítése, de a Doomsday update-tel még most sokáig elleszünk.

Hirdetés

Autók és adversary módok viszont továbbra is rendszeresen jönnek. Az e heti kocsi a Pfister Neon, amit a Legendary Motorsportnál lehet megvenni potom másfélmillió GTA$-ért. Ha épp nincs ennyi a bankban, a Hardest Target móddal február 5-éig a szokásos pénz és tapasztalati pont dupláját szerezhetitek meg. Ebben 4-16 játékos oszlik két csapatra, a feladat pedig megvédeni a saját csapatunk egy tagját, és kinyírni a másikét. Egy rakás leárazás is aktív, ezekről itt olvashattok.

Szerintetek melyik a legjobb Adversary mód a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)