Hirdetés

Grand Theft Auto Online - mellkasszőrzetet is lehet állítani

|

Befutott néhány új kép a holnap megjelenő GTA Online újgenerációs karakterkészítőjéről. Itt mindenki egyedülálló lesz.

Hirdetés

Szinte belegondolni is fáj, hogy holnap megjelenik a Grand Theft Auto V. Annyi tervünk volt még karácsonyig, de a Rockstar egyetlen játékkal képes porrá zúzni mindent, hogy zombi módjára szögezzen minket a kontrollerek elé. Szép munka.

Ahogy közeledik a megjelenés, úgy szivárog ki egyre több kép és gameplay videó az új változatról. Az FPS mód már többször is feltűnt a Youtube-on, de a Rockstar 24/7 monitorozza az összes megosztási felületet, így ezek legtöbbje hamar porrá válik. Most a karaktergenerálóból kaptunk néhány képet, hogy megcsodálhassuk az újdonságokat.

Lesz itt kérem minden, ami szem-szájnak ingere. Az előző verzióhoz képest sokkal kidolgozottabb tetoválások, kirúzsozott karakterek, hetyke bajszok és sármos borosták, ráncos arcbőr és trikó alól kikandikáló mellszőrzet is van a kínálatban, így teljesen egyedi karakterrel vághatunk majd neki a balhénak.

Ti milyen karakterrel toljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)